Tyttebærrømme er godt til alle viltprodukta våre, den lagar du slik:

Ein del tyttebærsyltetøy og ein del seterrømme.
Rør saman, og vips så er det klart.

 Viltkarbonader

Laga av hjort, potetmjøl, løk, gastromat, viltkrydder, salt, pepar og vatn.

Saftig karbonade som er laga av reint viltkjøt.
Blir levert i rå og frosen tilstand. Bør tinast før steiking.
Smakar godt som burger i brød med salat og tyttebærrømme,
eller på tallerken med potetstappe med sellerirot, salat og tyttebærrømme.

Sjå bestill for pris.

Viltkarbonade_middag

 Middagspølse

Laga av hjort, svin, potetmjøl, salt, pepar, viltkraft og vatn.

Pølsa må trekkast på 80 grader i 20 minutt.
Smakar godt med kvit saus og poteter til. Den passar og godt til komle.

Sjå bestill for pris.

IMG_0968

 Viltgrill

Gourmetpølse av vilt, storfe og svin.

Pølsa er ferdig trekt  og klar for grillen eller steikepanna.
Eit godt tips er å toppe pølsa med ein blanding av rømme og tyttebærsyltetøy.
Skakke viltgrill passer også godt til potetmos laga av mandelpoteter blanda med 1/4 sellerirot.

Sjå bestill for pris.

Pølser_m_dusk_lite

 Bålbacon

Laga av svinekjøt, salt, sukker og nitritt.

Bålbacon er eit godt røykt og kraftig bacon. Det er røykt på spon av epletre. Tørka ca. 20%. Steik det i nøytral olje på litt høg varme, eller skjer det i skiver, tre det på ein pinne og steik det over bålet.

Sjå bestill for pris.

BACON_bredde